VIKTIG INFO OM VÅRA KURSER OCH COVID-19

Styrelsen har i samråd med instruktörerna beslutat att bedriva kursverksamhet i höst.

Lite ändringar har gjorts för att anpassa kurser och kursutbudet efter rekommendationer från DSF, FHM och instruktörerna.

Paranmälan. Alla förare och följare som inte har anmält sig med en danspartner uppmanas att anmäla sig på nytt tillsammans med en. Singlar kan ej antas till kurserna för närvarande.
Man kommer ej byta danspartner under kursen som rekommendationerna är just nu.

Begränsat antal deltagare på kurserna.
Kurstiden ändras till 60 minuter utan paus.
Längre tid mellan kurser som är på samma dag. Det för att de första deltagarna ska hinna lämna lokalen innan nästa grupp kommer och att det ska städas. Alltså får ingen förutom aktuella kursdeltagarna vistas i lokalerna.

Kafeterian kommer hållas stängd.

Grundkurs i bugg kommer inte att hållas. Ni som vill gå grundkurs hänvisas till intensivgrunden.

Grundkurs i WCS kommer inte att hållas.

Bugg 2:an och 3:an på söndagar slås ihop då Jenny och Bosse inte kommer hålla några kurser för närvarande. Ny tid för kursen blir söndagar kl 14:00-15:00.
Fortsättning 1, måndagar 18:00-19:00.
Fortsättning 2, tisdagar 18:00-19:00.

Intensivgrunden kommer gå som planerat, kl 15:30-18:30.
 

OBS!!!

Då flera kurser har fått nya tider, måsta alla gå in och anmäla sig på nytt, även de som redan är anmälda med en danspartner!

För att kunna minimera risker för spridning av Covid-19 så uppmanas alla att vara noga med hygienen och tvätta och sprita händer före och efter kurserna. Dessutom inför vi en begränsning i kapprummet på ett par åt gången som byter skor. Deltagare ska även avstå från att gå på kurs om den inte är helt frisk, har en familjemedlem som inte är frisk eller varit sjuk, samt om man har umgåtts med person som har varit, är eller blivit sjuk nyligen. Personer som tillhör olika riskgrupper uppmanas att stå över att gå på kurs under hösten.

Den 28:e augusti väntas det besked om restriktionerna ändras eller inte. Beroende på vad som sker i framtiden och vilka restriktioner som kommer finnas, så kan utformningen på kurserna ändras.

Vi i styrelsen hoppas alla medlemmar har förståelse för hur läget ser ut just nu, och önskar alla danssugna välkomna tillbaka till kurserna. Så tveka inte att anmäla er!

 Vi hoppas även att ni som inte kan eller vill dansa med oss i höst, kommer tillbaka till oss i vår.

Vänligen

Styrelsen

SDK WETTERNBUGGARNA

DANSA HOS OSS! 

Alla är välkomna att gå kurs!